Bedrijven

Een toerfietsspektakel als dit is een uitgesproken kans voor bedrijven om als team sportief bezig te zijn, een onvergetelijke ervaring op te doen en het goede doel te steunen. Voor bedrijventeams is een speciaal arrangement samengesteld. 

Inschrijven bedrijventeam met of zonder arrangement

Het aanmaken van een bedrijventeam en het uitnodigen van collega's of relaties is nog nooit zo makkelijk geweest!
Maak een bedrijventeam aan via de bedrijfspagina en elk teamlid kan deelnemen aan een afstand naar keuze (Peloton Ride uitgezonderd). 
Na het aanmaken van het team ontvangt de Contactpersoon een bevestigingsmail met daarin jullie unieke bedrijfslink. Deze link kan gebruikt worden in de uitnodiging. Iedereen die zich wil aanmelden komt daarmee direct in de goede aanmeldflow terecht en wordt onderdeel van jullie bedrijventeam. Met elkaar wordt het nog gezelliger.

Arrangement bedrijventeams
LET OP: dit is exclusief NTFU dagverzekering.

Deelname bedrijventeams zonder arrangement
LET OP: dit is exclusief NTFU dagverzekering.Goed om te weten
- De persoon die het bedrijventeam aanmeldt is geen deelnemer. Wil je ook meefietsen? Schrijf jezelf na het aanmelden van het bedrijventeam dan ook in.  
- Elke deelnemer dient zich aan te melden met een uniek mailadres
- Zijn er meer personen enthousiast dan het aantal waarvoor je het pakket hebt afgenomen? Geen probleem. Stuur ons een mail naar onderstaande gegevens met het aantal extra plaatsen dat je wilt afnemen en wij passen het voor je aan 
- Het is ook mogelijk om zonder arrangement in te schrijven als bedrijventeam
- Wil je deelnemen aan de Peloton Ride? Neem dan contact met ons op
- Betaling op factuur is mogelijk. Kies bij de betaalwijze voor 'betaal later'. 
- Daginschrijving is niet mogelijk.

Schrijf het bedrijf in


Bedrijfsevent voor relaties 
Wil je de band met bestaande relaties versterken en op een sportieve, gezellige manier uitbouwen? Ook dat kan met L'Étape Rotterdam by Tour de France Charity Rides. Vanaf 50 personen maken wij speciaal voor jullie een programma op maat, geheel naar jullie wensen aangepast. Voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bespreken, komen wij graag langs. 


Interesse? 
Heb je interesse of wil je meer weten? Wij helpen je graag verder. Neem contact op met Shakira Sohier-Borst via s.sohier-borst@erasmusmc.nl of 010-7034802.

Mail direct

 

Samen Touren tegen Kanker!