Met elkaar wordt het nog beter


Bij L'Étape Rotterdam Tour Rides (voorheen Tour de Rotterdam) staan op de dag van het evenement ruim 150 vrijwilligers in de startblokken om er met elkaar voor te zorgen dat deelnemers een onvergetelijk dag hebben.

Daarnaast vormt een groep van zo'n 10 vrijwilligers met elkaar de Stuurgroep. De Stuurgroep komt maandelijks bij elkaar. Wanneer de dag van de Rides steeds dichterbij komt, zelfs nog vaker. Met elkaar wordt er zorg gedragen voor de organisatie, verdeeld over diverse disciplines. Van routeplanners tot verkeerscoördinatoren en van medici tot pauzeplaats-specialisten. Iedereen heeft een eigen functie, waar hij zich met hart & ziel voor inzet.

Op dit moment zijn we met name op zoek naar onderstaande functies. Wil je wel bijdragen en staat er nu niets tussen? Mail ons, want we doen meer dan je denkt.

Road Captain
Ben jij een fanatieke fietser? Kan je goed in een groep fietsen? En heb jij de kwaliteiten om het Peloton goed te begeleiden? Dan gaan we graag met jou in gesprek om eventuele mogelijkheden te bespreken. Mail ons en we vertellen je graag meer. Binnenkort gaan we de route nog een keer voorfietsen. Ben je er bij?

Tijdens het evenement ontvang je een tof wielershirt zodat je herkenbaar bent in het Peloton. Dit unieke shirt mag je na afloop houden! 

Verkeersregelaars te motor
Rijd je graag motor? Heb je je eerder ingezet als verkeersregelaar? Wellicht kan jij ons team met Verkeersregelaars dan versterken! Zij helpen, onder leiding van de politie, met de wegafzettingen zodat het Peloton veilig kan passeren. Mail ons en we vertellen je graag meer!
Voor dit jaar hebben we het team op volle sterkte. Mocht je interesse hebben voor de volgende editie dan horen we het graag.

Op-/afbouwers pauzeplaatsen
Alle deelnemers worden onderwerg voorzien van een snack en een drankje op een leuke pauzeplaats. Deze locaties moeten worden opgebouwd en weer netjes worden opgeleverd na afloop. Denk hierbij aan het opbouwen van een fietsenstalling, een gezellig zitgelegenheid met bierbanken en -tafels, de uitgiftepunten voor de foerage etc. 
Zie jij jezelf de locatie al gereed maken om honderden fietsters te ontvangen? Wil je wel bijdragen, maar bijvoorbeeld alleen de opbouw of de afbouw. Geen probleem. Elke bijdrage is van harte welkom. Mail ons en we vertellen je graag meer!

 

Join the team!
Wil jij onderdeel worden van ons team en samen met ons L'Étape Rotterdam Tour Rides tot een succes maken? Neem dan contact op met ons. Wij gaan graag met jou in gesprek.

Mail het team