Met mijn vader in gedachten fiets ik voor de Erasmus MC Foundation

William Fraanje

( Peloton Ride 120 km )

Opgehaald

5.015
125% bereikt van mijn streefbedrag € 4.000

In zowel 2020 als 2021 ging de Tour de Rotterdam helaas niet door. In aanloop naar de geplande edities van 2020 en 2021 kwam er van veel kanten steun, meeleven en sponsorgeld voor mijn voorgenomen deelname. Voor mij een hele bijzondere deelname met mijn vader in gedachten. In 2022 hoop ik alsnog op de pedalen te staan voor een gezellige en sportieve dag. Daarmee steun ik het Daniel den Hoed Fonds/ Erasmus MC Foundation die wetenschappelijk kankeronderzoek in het Erasmus MC mogelijk maakt.

In 2019 overleed mijn vader aan kanker. Wat is er mooier dan om met mijn passie, in Rotterdam, de stad waar mijn vader zoveel historie heeft, geld op te halen voor dit geweldige doel. De liefde en zorg die de mensen van de Daniel den Hoed al tijdens de eerste fase van zijn ziekte in 2014-2015 aan mijn vader boden, is een prachtig voorbeeld van naastenliefde! Op deze manier probeer ik iets terug te geven en hoop ik dat onderzoek ervoor zorgt dat kanker kansloos gemaakt wordt voor de toekomst. 

Mijn beleving bij deze rit en het doel is onveranderd. En de (financiële) steun voor de strijd tegen kanker is eveneens onverminderd noodzakelijk!

Wilt u of jij (opnieuw) uw bijdrage doen? Het zou mij, mijn naasten en bovenal het Daniel den Hoed Fonds erg goed doen!

Volledig in de geest van mijn vader durf ik dan ook nogmaals die oproep te doen. 

16 juli 2022 hoop ik dan alsnog deze poging in Rotterdam te gaan doen. Een poging met pa en zeker ook al die betrokken en bevlogen artsen, verpleegkundigen en alle andere lieve mensen van de Daniel den Hoed in gedachten! Ik ga ervoor.

William Fraanje

Beschikbare activiteiten:

  • Peloton Ride 120 km