Ik tour tegen kanker

Jos Lenselink

( Tour Ride 105 km | Lid van team: Blauwe Tijgers )

Opgehaald

345
34% bereikt van mijn streefbedrag € 1.000
0% Bereikt van mijn doel 105 km

Op zaterdag 16 juli 2022 tour ik tegen kanker. Door mijn deelname aan L'Étape Rotterdam by Tour de France Charity Rides draag ik bij aan wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut.

Jaarlijks krijgen meer dan 120.000 mensen in Nederland de diagnose kanker. Dit zijn meer dan 13 mensen per uur. De diagnose kanker komt aan als een mokerslag, bij zowel de patiënt als diens naasten.

De opbrengst van het evenement is voor het project dat als doel heeft de kwaliteit van leven van alle kankerpatiënten vóór, tijdens en na de behandeling te verbeteren. We willen ervoor zorgen dat patiënten in goede mentale en fysieke conditie komen en blijven. Dit doen we met een eHealth-programma: digitale hulpmiddelen die de patiënt begeleiden.

Een betere fysieke en mentale gesteldheid van kankerpatiënten - in combinatie met meer regie over de eigen situatie - zorgt ervoor dat de behandeling beter aanslaat, het herstel sneller verloopt en de impact van de ziekte en behandeling kleiner is.

Jij kan hier ook aan bijdragen door mij te steunen. Doneren gaat gemakkelijk op mijn eigen actiepagina via onderstaande link. Elke bijdrage helpt.

Samen Touren tegen Kanker!

Beschikbare activiteiten:

  • Tour Ride 80 km
  • Tour Ride 105 km
  • Tour Ride 125 km