Het is voor ons belangrijk om er even met z'n allen stil bij te staan dat we er nog lang niet zijn

13 juni 2023 12:54
Ook Jaimy, eigenaar van Fitness & bootcamp club Barendrecht, stapt met een team op de fiets op 1 juli. Zij fietsen mee met de Tour Ride van 80 km. De reden dat zij mee doen is omdat ze willen dat er meer onderzoek en geld is voor kankeronderzoek omdat er nog teveel dierbare overlijden door deze ziekte. De afgelopen jaren heeft Fitness & Bootcamp Club Barendrecht ook Spinning Marathons voor de Erasmus MC Foundation - Daniel den Hoed Fonds georganiseerd.
 
Jaimy: "Het is voor ons belangrijk om er even met z'n allen stil bij te staan dat we er nog lang niet zijn." Jaimy geeft aan dat hij door zijn sportschool veel in contact is met mensen en waarbij hij elke week wel iemand spreekt die ziek is, overleden is of iemand in zijn of haar familie kringen die ernstig ziek is en nog maar een aantal maanden te leven heeft. Dat is de reden dat hij en zijn collega's zich willen inzetten voor donaties. 
 
Jaimy en zijn team werken zich in het zweet voor de mensen die het niet kunnen of er niet meer zijn. Je kunt de actie nog steunen.