Pelotonsgroet bij Erasmus MC

07 juli 2022 18:00

De Peloton Ride van 120km wordt begeleid over de wegen. Deze worden speciaal voor de deelnemers afgezet. Hierdoor is het mogelijk om ook door het centrum van Rotterdam te fietsen. Het Peloton hoeft namelijk niet te wachten voor rood licht! 
Na het vertrek bij RWC Ahoy fietst het Peloton richting het centrum van Rotterdam. Naast een passage over de Coolsingel, Erasmusbrug en Willemsbrug mag natuurlijk het Erasmus MC niet ontbreken. 

Rond 09.15 uur passeert het Peloton de hoofdingang van het Erasmus MC. Voor de bezoekers die het Peloton daar komen aanmoedigen is er gratis kopje koffie en thee met een plak cake. Natuurlijk zorgen wij daar ook voor gezelligheid. De vlaggen wapperen langs de weg, er worden vlaggetjes uitgedeeld en DJ Bootsy Paul zorgen ervoor dat jouw aanmoedigingsteam helemaal in de feeststemming komt om de kanjers aan te moedigen. 

Wie kom jij aanmoedigen?

Nodig vrienden/familie uit via WhatsApp


Bereikbaarheid 
Het openbaar vervoer of de fiets is het vervoersmiddel om naar de Hoofdingang van het Erasmus MC te komen. Zo is metrohalte Dijkzicht, bushalte Dijkzicht en bushalte Wytemaweg bijna voor de deur! Kijk op www.9292ov.nl voor jouw beste reis. 
Toch liever met de auto? De dichtsbijzijnde parkeergarages zijn parkeergarage Westzeedijk en Museumpark. De Hoofdingang van het Erasmus MC ligt op loopafstand.