Bedrijventeams


Arrangement bedrijventeams
Een toerfietsspektakel als dit is een uitgesproken kans voor bedrijven en groepen om als team sportief bezig te zijn, een onvergetelijke ervaring op te doen en het goede doel te steunen. Voor teams wordt een speciaal arrangement samengesteld. Deze wordt binnenkort bekendgemaakt. 
LET OP: dit is exclusief NTFU dagverzekering. 

Inschrijven bedrijventeam met of zonder arrangement
Het aanmaken van een bedrijventeam en het uitnodigen van collega's of relaties is nog nooit zo makkelijk geweest!
Kies de Ride die jullie willen gaan fietsen en volg de stappen. Wil je op factuur betalen? Dat kan! kies bij de betaalwijze voor betaal later. 
Na het aanmaken van het team ontvangt de Teamcaptain een bevestigingsmail met daarin een link. Deze link kan gebruikt worden in de uitnodiging. Een ieder die zich wilt aanmelden komt daarmee direct in de goede aanmeldflow terecht en wordt onderdeel van jullie team. Met elkaar wordt het nog gezelliger.

Goed om te weten:
- De persoon die het team aanmeldt is geen deelnemer. Wil je ook meefietsen? Dan dien je jezelf daarna ook in te schrijven 
- Elke deelnemer dient zich aan te melden met een uniek mailadres
- Zijn er meer personen enthousiast dan het aantal waarvoor je het pakket hebt afgenomen? Geen probleem. Stuur ons een mail naar onderstaande gegevens met het aantal extra plaatsen dat je wilt afnemenen en wij passen het voor je aan 
- Wil je meerdere afstanden aanbieden? Dan dient er voor de andere afstand(en) ook een team aangemaakt te worden
- Het is ook mogelijk om zonder arrangement in te schrijven als bedrijventeam
- Betaling op factuur is mogelijk
- Daginschrijving is niet mogelijk.

Inschrijven kan binnenkort


Bedrijfsevent voor relaties 
Wil je de band met bestaande relaties versterken en op een sportieve, gezellige manier uitbouwen? Ook dat kan met L'Étape Rotterdam by Tour de France Charity Rides. Vanaf 50 personen maken wij speciaal voor jullie een programma op maat, geheel naar jullie wensen aangepast. Voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bespreken, komen wij graag langs. 


Interesse? 
Heb je interesse of wil je meer weten? Wij helpen je graag verder. Neem contact op met Cindy Klinge via c.klinge@erasmusmc.nl of 010-7034802.

Mail direct