G

Ik tour tegen kanker omdat het nog heel hard nodig is.

Gertjan Rieke

( Peloton Ride 120 km )

Opgehaald

293
117% bereikt van mijn streefbedrag € 250

Sinds 2019 zet ik mij ieder jaar in voor een goed doel dat een link heeft met kankeronderzoek danwel kankerbestrijding. Dit jaar stap ik op de fiets voor het Erasmus Medisch Centrum Kanker Instituut door deel te nemen aan een evenement in en om Rotterdam.

Ik hoef niet te vertellen dat afgelopen jaren heel heftig zijn geweest. Eind 2017 werd bij mij darmkanker geconstateerd en begin 2018 ben ik daaraan geopereerd en inmiddels genezen verklaard.
Begin 2021 heeft Marion een zware tijd doorgemaakt doordat de hormoon medicatie voor de uitgezaaide borstkanker niet meer werkte en vervangen werd door chemo. Deze chemo leverde (te) veel bijverschijnselen op zodat o.a. veel / zware pijnmedicatie nodig was om dit te onderdrukken. Uiteindelijk bleek dat de chemo ook nog eens niet zijn werk deed. Gelukkig was er nog hormoon medicatie beschikbaar welke wel werkt en zorgt dat Marion nu nog steeds kwaliteit van leven heeft.

Onze ervaring met kanker motiveert mij om ieder jaar fondsen te werven voor een goed doel in de strijd tegen de ziekte kanker en dat is dit jaar voor het Erasmus Medische Centrum. Door mij te sponsoren draag je bij aan het wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut.

Ik hoop dat jullie mij willen sponsoren en op deze wijze het Erasmus Medisch Centrum Kanker Instituut van fondsen voorzien voor heel belangrijk onderzoek zodat voor toekomstige generaties kanker geen levensbedreigende ziekte meer gaat zijn.

Beschikbare activiteiten:

  • Peloton Ride 120 km