Samen Touren tegen Kanker

Fiets zaterdag 1 juli 2023 mee tegen kanker. Zes mooie routes, verzorgde pauzeplaatsen en een 'Tour de France' festivalterrein! Dat kun je verwachten tijdens de L'Étape Rotterdam by Tour de France Charity Rides. Het evenement is onderdeel van het Rotterdam Cycling Festival.

Gezellig samen fietsen met vrienden, familie of collega's, touren op eigen tempo of meefietsen in een peloton. Met afstanden van 25 kilometer t/m 130 kilometer kan iedereen meedoen. Bekijk hier alle onderdelen van de L'Étape Rotterdam by Tour de France Charity Rides.

 

Fietsen tegen kanker

L'Étape Rotterdam by Tour de France staat in het teken van Samen Touren tegen Kanker: Samen fietsen voor het goede doel: de Erasmus MC Foundation. De Erasmus MC Foundation zet zich onder andere in om geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek aan het Erasmus MC Kanker Instituut. Tijdens de tour zamelen we samen geld in voor een betere behandeling van kanker.

Bedrijfsdeelname

Een toerfietsspektakel als dit is een uitgesproken kans voor bedrijven om als team sportief bezig te zijn, een onvergetelijke ervaring op te doen en het goede doel te steunen. Voor bedrijventeams is een speciaal arrangement samengesteld. Lees hier meer. 

NTFU Extra Goed Geregeld

L'Étape Rotterdam Charity Rides heeft het keurmerk NTFU Extra Goed Geregeld.

 

Persoonlijke actiepagina en streefbedrag

Het aanmaken van een actiepagina en het vermelden van een streefbedrag is onderdeel van de inschrijfmodule. Of je na inschrijving hier gebruik van maakt is geheel vrijblijvend en dus niet verplicht. Wij zouden het wel erg waarderen als je je persoonlijke actiepagina onder de aandacht brengt. Elke bijdrage helpt.

 

Samen Touren tegen Kanker!

Lees meer Lees minder
van totaal € 250.000 (23%)
Wij stappen op de fiets over

Ik fiets mee voor mijn moeder, en voor alle andere mensen die deze ziekte hebben.

11-05-2023 | 14:29 Jonne is één van de deelnemers van de Charity Rides:   "Ik doe mee aan de charity rides omdat ik graag wil bijdragen aan onderzoek naar kanker. Dit doe ik omdat mijn moeder deze ziekte helaas heeft, en voor alle andere mensen die deze ziekte hebben. Ook houd ik erg van fietsen dus is het leuk om met een grote groep met een gezamenlijk doel te touren." Hij waardeert de donaties heel erg: "Het is erg belangrijk dat mensen doneren, zodat onderzoek mogelijk is waardoor er in de toekomst hopelijk nog betere behandelingen mogelijk zijn. Hierdoor kunnen meer levens gered worden."   Steun Jonne met een donatie via: https://bit.ly/jonne-schwenke
Lees meer | Bekijk alle